Ijsselcupcompetitie Leden HSV Lemelerveld uitslagen 12 September

terug naar overzicht

Zaterdag, 12 september 2015




Uitslag Ijsselcup competitie  12 sept


Totaal gewicht gevangen vis 16125 gr.


plaats         naam                             gewicht                  punten                   totaal punten

1.       W.     Bouwhuis                      5287 gr.                   1.                                26.
2.       G.J.  Scholing                         1995 gr.                   2.                                14.
3.       W.     Ganseij                           1602 gr.                  3.                                 28.
4.       A.      Bouwhuis                       1451 gr.                  4.                                 44.
5.       B.      Platje                               1335 gr.                  5.                                 33.
6.       R.      Zwakenberg                   1195 gr.                 6.                                  17.
7.       G.      Scholing                          1150 gr.                 7.                                  41.
8.       H.      Bosch                                 934 gr.                 8.                                  37.
9.       A.      Bergman                            418 gr.                 9.                                  26.
10.    G.J.   Manenschijn                     318 gr.                 10.                                21.
11.    W. van Driessen                         286 gr.                 11.                                47.
12.    H.      Scholing                                89 gr.                12.                                20.        
13.    G.      Veldkamp                              45 gr.                13.                                40.
14.    G.      Harmsen punt                       20 gr.                14.                                25.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons Cookie beleid

Accepteer cookies